top of page

Meals & nutrition

Public·5 members
Jefferson Rodrigues
Jefferson Rodrigues

Forta Gandirii Pozitive Norman Vincent Peale Download 86


Forța gândirii pozitive: cum să-ți schimbi viața cu ajutorul lui Norman Vincent Peale
Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să ai o viață fericită, plină de satisfacții și împliniri? Să crezi în tine și în tot ceea ce faci, să fii mai puternic și mai motivat, să îți atingi obiectivele, să îți îmbunătățești relațiile personale și profesionale și să preiei controlul asupra propriei tale vieți? Dacă răspunsul este da, atunci ai nevoie de o doză de gândire pozitivă.


DOWNLOAD: https://wallprofothal.blogspot.com/?download=2w3fl3


Gândirea pozitivă este o atitudine mentală care se bazează pe așteptarea unor rezultate favorabile în orice situație. Este o modalitate de a vedea partea plină a paharului, de a te concentra pe soluții și nu pe probleme, de a te încrede în forțele tale și de a avea o viziune optimistă asupra viitorului. Gândirea pozitivă nu înseamnă să ignori realitatea sau să fii naiv, ci să îți folosești mintea ca pe un instrument puternic pentru a-ți crea propria realitate.


Beneficiile gândirii pozitive sunt numeroase și dovedite științific. Studiile au arătat că gândirea pozitivă poate reduce stresul, îmbunătăți starea de sănătate, crește rezistența la boli, stimula imunitatea, îmbunătăți performanța, crește nivelul de fericire, îmbogăți relațiile interpersonale și atrage succesul în toate domeniile vieții.


Dar cum să devii un gânditor pozitiv? Cum să îți schimbi modul de a gândi și de a percepe lumea? Cum să îți cultivi încrederea în sine și entuziasmul? Cum să depășești frica, îndoiala și negativismul? Cum să te inspiri din experiențele altora care au reușit să își transforme viața prin gândire pozitivă?


Răspunsul la toate aceste întrebări îl poți găsi în cartea Forța gândirii pozitive, scrisă de Norman Vincent Peale, unul dintre cei mai mari oratori creștini ai secolului al XX-lea și fondatorul mișcării de gândire pozitivă. Cartea este o demonstrație a puterii credinței și un ghid practic pentru a-ți dezvolta o atitudine mentală constructivă și optimistă. Cartea conține numeroase exemple reale, sfaturi utile, tehnici simple și exerciții eficiente pentru a-ți schimba modul de a gândi și de a acționa.


Cartea Forța gândirii pozitive a fost publicată pentru prima dată în 1952 și a devenit un bestseller internațional, vândut în peste 20 de milioane de exemplare și tradus în 41 de limbi. Cartea a avut un impact enorm asupra milioane de oameni din întreaga lume, care au reușit să își schimbe viața în bine prin aplicarea principiilor prezentate de autor. Cartea a fost apreciată și recomandată de personalități importante din diverse domenii, precum politica, afacerile, sportul sau divertismentul. Printre admiratorii lui Norman Vincent Peale se numără președinții americani Dwight D. Eisenhower, Richard Nixon, Ronald Reagan și Donald Trump, actorii John Wayne, Bob Hope și Lucille Ball, scriitorii Dale Carnegie și Og Mandino, sportivii Muhammad Ali și Arnold Palmer și mulți alții.


Norman Vincent Peale (1898-1993) a fost un reputat orator specializat în probleme motivaționale, cunoscut în lumea întreagă sub numele de Predicatorul de milioane. A fost cel dintâi susținător al teoriei gândirii pozitive și a scris mai multe cărți pe această temă, care au devenit bestselleruri internaționale. Una dintre ele este Forța gândirii pozitive, vândută în peste 20 de milioane de exemplare și tradusă în 41 de limbi. Activitatea profesională a lui N.V. Peale s-a întins pe șase decenii, incluzând, fapt fără precedent, o perioadă de cincizeci și doi de ani ca pastor principal al Bisericii Marble Collegiate, din New York. Este fondatorul Institutului pentru Religie și Sănătate, o clinică de psihiatrie care are la bază terapia prin religie, și al revistei Guideposts, care a avut un tiraj de peste patru milioane de exemplare. Mesajele sale au inspirat mai mult de un milion de cititori ai revistei lunare Plus: The Magazine of Positive Thinking, publicată de Fundația pentru un Trai Creștin și înființată, în 1940, de el și de soția lui, Ruth Stafford Peale. Pentru contribuțiile sale din domeniul teologiei, Peale a primit, în 1984, de la președintele Ronald Reagan Medalia Prezidențială a Libertăţii (cea mai mare distincție care poate fi acordată unui civil în Statele Unite). La Curtea Veche Publishing au mai apărut, de același autor, Spune pot şi vei putea! și Forța entuziasmului.


Dacă vrei să îți schimbi viața cu ajutorul gândirii pozitive, nu ezita să citești cartea Forța gândirii pozitive de Norman Vincent Peale. Vei descoperi o sursă inepuizabilă de inspirație, motivație și învățare pentru a-ți atinge potențialul maxim și a-ți îndeplini visele. Nu uita: gândirea pozitivă este forța care îți poate schimba viața!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page